Avocat Gramescu Remus-Lazar

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii “Nicolae Titulescu”

Dl. Avocat Gramescu Remus-Lazar este de asemenea inginer diplomat, absolvent al Universitatii Bucuresti, specialitatea geofizica. Activand in domeniul imobiliar, fiind vicepresedinte al Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare in perioada 2004-2007 si presedinte executiv al Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare in perioada 2000-2004.

Este  membru al Baroului Bucuresti din anul 2009, fiind colaborator la Cabinetul de Avocati “Mehedinteanu Irinel” (2009-2011) si apoi avocat titular al Cabinetului de Avocat “Gramescu Remus Lazar”.

Dl. Avocat Gramescu Remus-Lazar are o bogata practica in servicii de consultanta si reprezentare in fata instantelor de judecata in domeniul dreptului proprietatii imobiliare (actiuni in revendicare, probleme legale la cumpararea si vanzarea proprietatilor imobiliare, leasing, ipoteci, privilegii, “due diligence” la achizitionarea de bunuri imobile,  etc).

Dl. Avocat Gramescu Remus-Lazar a solutionat numeroase litigii comerciale, litigii in cadrul actionariatului, reprezentare in fata instantelor si a autoritatilor administrative referitor la aspecte de dreptul muncii, proceduri de executare si solutionare litigii de natura penala.