Despre noi

Profilul companiei

Proiectul inceput de ROYAL a aparut in primul rand ca o solutie oferita firmelor straine (in special din Spania) care doresc sa se implementeze in Romania, sa-si constituie personalitati juridice, sa cunoasca piata si cutumele specific activitatilor desfasurate pe teritoriul Romaniei.

Consultanta: sprijinim companiile straine sa se implementeze in Romania, oferim suport tehnic pentru intocmirea documentatiei tehnice si administrative in vederea participarii la concursuri publice, identificam potentiali asociati intre firmele romane pentru participarea la concursuri sub forma asocierii de firme.

Oferim servicii de interpretariat, traduceri, resurse umane, consultanta fiscala, juridica.

Oferim de asemenea consultanta in ceea ce priveste posibilitatile de finantare a afacerilor. Dispunem de o echipa de profesionisti pregatiti pentru a prelua si rezolva orice provocare.

Consultanta in domeniul energiei renovabile, energie eoliana, fotovoltaica, hidro, bio-masa.

 

Scopul companiei

Piata tinta este reprezentata de firmele spaniole care doresc sa-si eficientizeze activitatea prin internationalizare dorind astfel sa se implanteze pe piata din Romania pentru efectuarea de lucrari in special in domeniul constructiilor avand ca atu profesionalismul, pregatirea si nu in ultimul rand experianta, aspecte inexistente in momentul acesta pe piata romanesca.